då sitter man här..

...snart dax o lägga sig kanske, får se om en sover inatt. Känns dock lite märkligt att dela rum med en "främling", men så här långt har det bara varit trevligt får jag väl lov o säg. Får se hur morgondagen yttrar sig, hoppas på bra föreläsningar och så lite tid som möjligt med övrig. :)

Ljuus!!

timmarna tycks försvinna lite väl fort...

...anser jag, men jaja så e det väl alla dar, bara att iblad tänker man mer eller mindre på det. Nu ska jag snart hem med Kattis, tyar inte stanna allt för länge har massor att göra, men kommer ingen vart. Städa, packa, äta, skriva, plugga klart, ja listan e grymt lång eftersom att ja inte tyat med o göra nåt alls, på väldigt länge.

well, well off I go...

Jaha...

... jag som trodde allt gick så bra, full fart på alla håll! Sedan försvann jag från bloggen och hann inte träna och var bara jättetrött. En dipp med andra ord. Idag är det dags att ta tag i livet, rösta, göra söndagslistan och komma igång med livet igen. Det går väl sådär hittills idag, men jag har i alla fall börjat, det är förvånande lite städning att göra eftersom jag knappt orkat göra nåt alls senaste veckan. Däremot är det lite på jobbet jag har att göra som tar lite längre tid... och så borde jag handla och förbereda mat för veckan och DET hade jag förträngt fram till nu.

Nå ja, heja mig!

Klockan går så det är nog dags att ta tag i något igen. Jag har många timmar kvar, trots allt...

//Anna

Friday again

pust, vad fort veckorna går, och det stormar ute kan jag säg. Vart tog vår inspiration vägen du Anna, min e verkligen som bortblåst, hittar inte den hur mkt jag än letar. Får hoppas att den kommer snart igen....

Ljuuus

soon friday again!

Days come and days goes, elller nåt! Borde kankse försöka me o göra nåt, vad som helst, bara det e nåt....
Som att ta ett glas rött kanske, mmm, kanske ja borde ;) hihihi

Ljuuus!

Scary!

Hmm, det måste vara i mina öron det klampar, eller hur? Har god lust att gå ut o kolla lägget, men som e där om de e nån alls. Detta e ju jobbigt ju!

Så nu får vi se om ja kommer tebax om en min....nä vågade faktiskt inte, kollade bara fönstrena, såg inget.

Nä e väl dax o krypa ner i sängen nu, antar jag!

Ljuus!

Svårt svårare svårast, då eller?

Hmm, det var mycket svårare att komma igång me utmaningen denna gången, e väl inte lika peppad som i våras, inte samma energi som då, känns på ett sätt som att det kvittar. JAG vet nu ska vi kämpa och tro mig när jag säger att jag verkligen försöker, men det e svårt att ta sig upp helt enkelt.
Du e ju i alla fall på gång nu, det märks och hörs, härligt, härligt, tur att nån av oss lyckas :)

Hopps du vaknar me grym träningsvärk i morgon (hihihi)

Saknar dig

Kram o ljuuus

Pepp peppar pepprigast

Hemma igen efter vår härliga helg med en ny utmaning framför oss. Känns skönt att vi kommit igång igen! Just nu är det förstås lite segt att sätta fart med söndagssysslorna - det är det alltid när man har kört långt och precis kommit hem. Jag är positiv ändå, jag ska nog klara ut det eftersom här är så pass få grejer att göra. Det tradigaste blir nog att åka och handla och göra i ordning mat till veckan men det ska gå det med. Känns som det även nu finns lite extraenergi på grund av helgen, den brukar annars åka in i en svacka dagen man kommer hem och komma tillbaka sen igen. Härligt!

Kram&ljus,

Anna

Morgon igen...

Jag har verkligen problem med mornarna nu för tiden. Vill inte alls gå upp, kroppen försöker få mig att tro att jag bara snoozat några minuter, och så går tiden... är lite rädd för att jag kommer försova mig och missa jobbet snart! I dag vaknade jag ändå ok, drömde någon skum dröm som jag undrade över så hjärnan vaknade.

Räknar med att köra ungefär tre idag, måste hemom efter sista lektion och dona lite. Igår kväll orkade jag inte riktigt bli klar efter träningen och allt. Men det är ju ändå ok, då är jag framme senast sju! Messar dig när jag kör och hör av mig hur det går som vanligt:)

Kram och ljuus!

Mitten av veckan...

... liksom bara försvann i ett stort "jag är trött och hungrig"-moln. Idag har jag varit på pump/spinning, dubbelpass, och är på G igen! Yay! Maten är det lugnt med, men förutom detta monsterpass ligger jag dåligt till med att röra på mig. Behöver alltså ut och gå både i morgon och på lördag och sen igen på söndag om jag inte tar mig till mitt inbokade yogapass. Nå ja, värre har man ju varit med om! Lite mer bloggande behövs ju också...

After Work var trevligt men inte sådär revolutionerande. Vi fick vänta i evigheter på maten och jag hade nog nästan hellre åkt hem, var jättetrött och blev på dåligt humör av hungern! Men sen var det ju trevligt också, som tur är har jag ju väldigt trevliga kollegor.

Jag har också varit lite filosofisk så här mitt i tröttheten, funderat över meningen med livet och sådär. Fast jag gör det ur ett roligare perspektiv eftersom jag oftast är väldigt nöjd med var jag är. Det hade dock varit trevligare med lite mindre avstånd mellan mig och de personer jag verkligen älskar här i livet, det är nästan lite ironiskt att de personer jag klarat mig lättast utan är de som bor allra närmast. Men så är det väl här i livet, man kan aldrig få allt... undrar vilka läxor jag kommer ha lärt mig av detta jordeliv?

Nej, nu får filosofin vänta till i morgon, nu ska jag slappa lite innan jag somnar:)

Ljuus!

what will becom of this day?

Istället för att börja med nåt sånt tråkigt som plugga, eller städa, tänkte jag skriva några rader här. Det där med inspiration går i vågor känner jag. Igår var en bra dag, idag inte :)

Funderade över nåt, om varför saker och ting är som de är och hur de ter sig med allt här, kom inte fram till nåt vidare klokt heller. Så i morgon är det fredag då ja, idag har jag egentligen mkt. att göra men får se vad det blir av denna dagen.


RSS 2.0