Nyårsafton o här sitter ja!

Bra länge sen jag skrev nåt nu. Men det har varit en händelserik tid sen sist. Bilen paja, inte så roligt men det va ju bara till o fixa på nåt sätt. Och det löste sig allt till slut. Sen dagarna innan jul försvann min mobiltelefon, (som va en present o som inte va så billig heller), hitta den inte nånstans. :(
Sen häromdagen ringde det en person som presentera sig som kyrkovaktmästare i en församling, (jag tänkte i mitt stilla sinne de var väl nån därinunder som behövde den). Och sa att han spårat mig så yeah ja fick tebax den :). Det finns fortfarnade hopp om vänlighet där ute. Så nu ligger den på tork.

Så vad ska en hitta på en sån här dag kan man ju undra. Du Anna e väl snart på väg till o ta första tequilan ;) el??? (haha)

Aja dagen e inte slut än, mkt. kan ännu hända innan tolvslaget :) Kanske ska köra in o kolla på fyrverkerierna på slottet, sägs vara supervackert.

Gott nytt år på er alla!

O Ljuuus!!

Off to julafton 2

Tomten (dvs vi) ska nu ta släden (dvs Golfen) och bege oss mot Julafton 2, byta julklappar med den delen av familjen som vi befann oss 30 mil ifrån på Julafton 1. Ska bli trevligt. Är lite trött men det går nog över. Satt och gick igenom massa roliga recept igår, så nu gäller det bara att sätta fart och laga mat istället för att köpa den:) För det är ju faktiskt både godare och nyttigare... moralkaka till mig själv... nej, nu kallar släden!

//Anna

En nyårsönskan

Jag önskar mig att kunna hjälpa mina vänner som mår dåligt. Jag kan lova att försöka, men jag önskar av hela mitt hjärta att de får må bättre oavsett vad det är som gör det, och att jag själv kan ge av min energi till dem! Jag har under flera år när jag var yngre varit en energitagare (jag mådde dåligt under en lång period) och nu vill jag ge tillbaka. För nu har jag gott om det.

Och bättre ska det bli, om jag lyckas med mitt nyårslöfte. Ju mer styrka du ger dig själv, desto mer styrka kan du ge andra.

Glöm inte det!

//Anna

Vad hände där?

Ojdå måste varit lite stopp i bloggvärlden för helt plötsligt hade vi ett par stycken som läst, minsann:)

Kul!

Jag läser ganska många bloggar och tycker det är ganska kul, så nu fick man lite tips om fler att kika in på. Får bara se upp så man inte råkar ut för den nya "sjukdomen" som handlar om att man får ångest över att inte vara tillräckligt uppdaterad - folk som sitter och uppdaterar FB var femte minut och inte kan vara utan mobilen i fem minuter. Något Twitter verkligen uppmuntrar till! Jag har blivit bättre på det där dock, till och med så du blir irriterad på mig ibland, kära Tina, för att jag inte ser mina meddelanden.

Jaha, vilken oväntad vändning:) Men livskvalité handlar ju om många saker, och det där är en av dem.

Kram!

//Anna

Tillbaka!

Efter ganska så rejält slöande är jag tillbaka från soffan i Sandbäckshult och ska nu ta tag i livet igen. Ääääälskar min julklapp den nya dammsugaren. Den kommer förgylla min vardag många gånger nu, till jag hinner glömma hur den gamla var... för vi människor vänjer oss lätt och vill ha mer, mer, mer. Något att tänka på nu när det snart är nytt år, att vara tacksam för det som faktiskt blivit bättre även om det är små saker. Kom att tänka på en konversation jag hade nyligen:

B: Hur är det idag Anna?
Jag: Nja, sådär. Jag är på lite dåligt humör idag.
B: Varför det? Det är ju mycket bättre att vara glad.

Låter ju fånigt men det är sant. Den dagen lyckades jag faktiskt välja att vara glad istället, ibland kan vi det... och ibland måste vi få vara sura/lessna ett tag. Och då skulle denna "B" snarare göra saker värre om han tjatat (vilket han inte gjorde...). Ännu en sak att balansera för att få ett bra liv.

Och det är mitt nyårslöfte i år: Att lyckas balansera livet, ta hand om mig själv och bli den bästa "jag" jag kan bli. Sedan har jag faktiskt skrivit massa delmål också för att komma dit. Så nu kastar vi oss ut tillsammans för att göra detta år lite eller mycket bättre än det förra. Are you with?

Kram och ljus!

Juluppehåll?

Jag har inte varit på blogglust de senaste dagarna så vi får väl se vad som händer nu när vi äntligen ska ge oss av, genom snö och is, mot casa Pappa. Ska bli så härligt att få träffa alla... som dig till exempel, Tina:)

Kram och ljus!

Sunday, quiet sunday

Jaha då får man vara tyst idag igen då. Antar att jag lärt mig något - om du är hes, prata inte i alla fall. Om du någonsin vill kunna prata igen. Fast det är nog lite bättre idag så om jag bara håller käften borde jag kunna prata lite i morgon, men nu vågar jag verkligen inte ta några risker alls så jag tänker inte prata mer idag (gjorde ett test innan). Gaaargh. Det är verkligen psykologiskt jobbigt att inte kunna prata, i alla fall om man är mig!!!

Tur i alla fall att jag har semester nu.

Idag ska jag städa lägenheten (började igår men vilade bort mycket av den dagen) och handla mat + skicka räkningar så Mattis kan skriva in dem. Jag har ju ingen fungerande internetbank nu eftersom stordatorn är paj. I morgon förmiddag ska de sista julklapparna inhandlas så jag ska skriva en lista med. Hoppas på att komma upp tidigt och nå staden innan alla andra. Sedan kommer Mattis och då kan jag förhoppningsvis prata lite igen... och är lite mindre ofräsch...

Jag är inte frisk men jag mår absolut bättre. Sov 10,5 timmar i natt. Ibland undrar jag om jag är riktigt normal - om jag mår bra och allt är ok behöver jag sova 8 timmar. Är jag uttröttad eller sjuk sover jag gärna 10, ibland 12 eller till och med 14. Så mycket tid som går förlorad... jag önskar jag kunde ge bort några av de sömntimmarna till min kära Tina, som hade behövt varenda minut. Eller i alla fall spara dem till mig själv de perioder när jag inte kan sova alls. Fast jag antar att det är en bra förmåga att ha, sova fram friskhet och pigghet, även om det känns lite skrämmande ibland - jag har ju också haft perioder när jag verkligen BARA sover (och somnar hela tiden). Det är ganska scary - du sätter dig på soffan när du kommer hem och plötsligt försvinner det tre timmar utan att du märkte det. Fast det var länge sedan nu och berodde säkert på att jag försökte göra allt och lite till samtidigt.

Haha jeez vad tråkig jag är idag!

Nej, nu borde jag sätta fart med något. Problemet är bara att komma igång. Men idag SKA det bli klart här hemma, saknar min nystädade fina lägenhet nåt enormt. Och det tar inte så lång tid som sagt, började trots allt igår.

Kram och ljus!

Grubblar!

Tänk så mycket man går igenom i sitt liv. Blir man någonsin klokare på vad livet går ut på? Eller på hur ens liv ska se ut, vad man kan göra för o få det så bra som möjligt!  Jag kommer inte riktigt ihåg hur vi planerade en ggr du Anna. 

Nu borde jag snart fösöka sova lite, kl 5 ska jag upp, ca. :) inte mkt. därefter iaf. 
Hoppas din hals e bättre i morgon el. hmm idag menar ja ju. 

Kram o ljuus!




Snöigt värre!

Nämen stackars dig, så jobbigt, nu till jul o allt, du ska ju lyssna på mig när jag säger att du ska ta dig en wirre :)Jag känner mig bara trött idag me, likadant igår, va e detta? Har inte varit o tränat på ja säkert en och en halv v. nu. Inte så duktigt direkt, e väl därför som ja e trött då.
Sitter o kollar in mitt hår i äkta solljus, färgade det nämligen igår, men nja ja skulle satsat på den ljusare varianten, ser väldigt blek o konstig ut, det skulle vara guld koppar, el nåt, men jaja, det blir ju lite förändring o det var ju det jag var ute efter. 
Just precis ni läste rätt solen glimmar så fint på himmelen o det glittrar helt underbart på snön som ligger här utanför. Det e sånt som får mig så glad och fåglarna som kvittrar. Hm, måste skaffa en holk så ja kan lägga maten däri till de.

Kram o ljus!

//Tina


Uuuurk.

Det finns dagar då man känner sig fräsch, snygg och sugen på att visa upp sig.

Det här är inte en sån dag.

Jag har fortfarande ingen röst (men klarade jag mig igår är det inga problem idag, idag kan jag faktiskt vara helt tyst... eller ja, om jag nu någonsin klarar det...) men det kan jag väl leva med.

Däremot snorar jag, hostar upp slem (som är det äckligaste jag vet, har redan hållit på att kräkas två gånger idag... oj vad trevlig jag är på bloggen idag då, sorry!!) OCH så dök de där i allmänhet otrevliga dagarna i månaden upp idag, när man aldrig känner sig helt fräsch. Kan det BLI bättre? Tja, läpparna är torra och nariga, fötterna ser ut som en åttioårings... känner mig helt enkelt ungefär lika fräsch som disken som stått på min diskbänk i flera dagar.

Nu har jag fått gnälla av mig och tänker ta en lång dusch för att försöka bli LITE fräschare. Jag har nämligen sovmorgon idag, och oh my, det behövs.

Hoppas vi hinner höras idag, Tina! Kramar och ljus!

Den här dagen kommer inte bli kul...

... pust.

Shit vad skumt att träffa på den människan igen.

Sista veckan på jobb innan semester orkar man inte så mkt annat än att äta och sova hemma, särskilt som jag har en jobbig förkylning också. Vilken kommer paja denna dag. I mitt yrke pratar man ju väldigt mycket och jag har tre viktiga möten inbokade idag. Mår dåligt, vilket inte är så farligt, det står jag ut med, men jag har INGEN röst. Jag har varit hes många gånger men jag har aldrig varit med om att faktiskt inte kunna prata alls. Hur sjutton ska detta gå???

La mig fruktansvärt tidigt igår, trodde jag skulle sitta vid datorn ett tag men jag var helt slut. Nu ska jag duscha och bege mig till jobbet, men utan att kunna prata vetisjutton om jag ens kan göra mitt jobb.

Känns också jätteskumt att försöka prata och så kommer det inget. Jag som älskar att prata, haha. Jaja, inte så mycket att göra åt, får göra mitt bästa. Nu ska jag dricka te och hoppas det är en mirakelkur. Annars borde jag nog faktiskt vara tyst för att inte paja min röst för eviga tider.

//A

What a f...!

Du kommer inte o tro mig Anna, men gissa vem jag såg idag i affären på Öland i Färjestaden (köpstaden)?????
Det e så sjukt så jag trodde det inte själv först, men jag har drömt om detta hära o det e ju ännu märkligare (för vissa) inte för dig! En som börjar på C iaf. Ringer det nån klocka??? :)  Jag kände mig som värsta stalkern haha.
Jag försökte ringa dig, men ups du hade nog lektion el. nåt för de tuta upptaget. Så jag hoppas du läst mitt mess.

Många år sen, 8 år minsann eller? Tror du jag gick fram?? Eh, nope I dont think so..

Ljuus!!

//Tina 

Kikar bara in en kortis...

... hur e det hos dig i mörkret, kära Tina? Du saknades här hemma nu, så tyst och ensamt... tur Chichi finns kvar att trösta mig:)

Lång dag idag, ryggen trött och huvudet fyllt med förkylningsbomull som visserligen orsakade en del ganska roliga missförstånd. Fick massor av komplimanger om håret som lyste upp min dag.

Vill du som läser (om du nu finns) också ha komplimanger? Ansträng dig med ditt utseende och jobba för att känna dig snygg. Jag får jätteofta komplimanger och det beror nog inte på att jag är så fruktansvärt vacker utan på att jag tycker det är kul att pyssla med mitt utseende och ofta trivs i mina kreationer. Det GÖR mig söt:) It's all in the feeling...

Näe, ryggen går av. Skulle egentligen legat nu men kunde inte hålla mig i sängen utan ville bara skriva en kort hälsning.

Ljus till er alla...

(till vår eventuella läsare - det är ett internskämt;) )

...tillbaka efter uppehåll...

... är ANNA! Tina åkte härifrån för en timme sedan och jag saknar henne redan. Som vanligt var vi väldigt bra på att uppskatta och njuta av det lilla vilket kunde behövas efter en tuff jobbevecka. Mitt hår har nu äntligen blivit kort, blått och lila... inte en frisyr jag har haft på mycket länge eller kanske valt själv men jag tror på variation. Nu testar jag detta ett tag. Gillar att min frisör satsar på att utmana mig och komma med idéer, även om jag faktiskt denna gången för första gången någonsin sa stopp, så mycket får du inte klippa! Och det var nog tur... Annars är jag lite seg och förkyld och vill verkligen inte sätta fart och jobba vilket jag måste. Får ta ett steg i taget. Lite då och lite då. Det ska nog gå. Min rygg gick ju helt sönder i veckan, har aldrig haft så ont. Slår mig i backen på att det inte hänt om jag bara tränat tillräckligt mycket. Det gör fortfarande ont men har blivit bättre. Tur det för jag får sån värk i kroppen av förkylningar och framförallt feber så jag hade nog blivit jättegnällig om allt kommit precis samtidigt. Nu är jag bara lite gnällig... men ska nog orka... det är många timmar kvar av dagen. Kör nu. (försöker övertala mig själv...). Nu. Nu. NU. NUNUNUNU. Haha, går bra det här. Nå ja, jag har vunnit över mig själv innan.

Hm, fyra timmars sömn!

Vilken natt! Drömt så lustigt, o nu så vill inte ögonen riktigt vakna :)fast jag e på g iaf. ska ju ha lite semester nu. Hoppas jag sover nere hos dig Anna! Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Nä i me lite frulle kanske, sen iväg till jobbet, till bebisarna, mmm, så mysigt. Kram o ljus! //Tina

Oh my!

Jaha då var det dax igen, systra mi inlagd igen, får se om hon blir piggare nu denna gången så hon slipper må skit mer. Men det e klart den som väntar på vad hon gör, så e det nog kanske inte sån plåga ändå.

Det har varit en sån lång dag så nu e ja rent slut, knappt ätit för jag har varit o hälsat på farfar o syrran på rasten. Hmm, inte så bra, jag vet!

Men i morgon bär det iväg till skåneland, yeah! Ska bli skönt o komma ifrån lite, semester o nöjen för hela slanten el. vad säger du Anna?

Kram o ljus!

//Tina

This fucking pain!

Fuck I say!
I truly hate winter, or not me as in I, but my body does.
Gör ont ju, nu har jag vant mig av vid att inte ha ont, så det tar sin lilla tid innan jag vänjer mig igen. Så kallt, ruggigt, då blir det på detta viset. Men jaja, snart så kommer jag igen, det e snart vår ju, :) I hope.

Min träning gick förlorad denna veckan pga nåt som heter värk :( men nästa vecka då e jag redo igen, för nya tag på gymmet. Nu sitter jag mest o tycker synd om mig själv, men det gick över lite när jag pratat med min ängel. Snart kommer jag ju till dig, inte många dagar kvar nu :)

Då ska vi ha roligt, eller hur Anna? Du brukar kunna muntra upp mig och få mig sluta tänka på att det gör så in i ....... ont. Det tackar jag för!

Love o massa ljuus till dig

//Tina

 


Vilka människor det finns!

Halloj!

Alltså, vilka människor det finns, igår på mitt "riktiga jobb", jag var och hämta blod åt våra patienter, den tredje gången jag kommer dit, så säger jag "hejhej", o han svarar hej! Sen så säger inte jag mer, för det var sent och jag ville hem var så trött, då säger människan, "tycker du jag e snygg" jag blev så snopen/förvånad, så jag tänkte, nä jag måste hört fel, så sa jag "va sa du sa du", då säger han bara, "ja eftersom du var blev så tyst". Jag menar hallo, Sen så säger han iaf. "jag tycker att du e söt, en fin tjej", hmm, vad e detta undrar man då? Sliskig typ, kändes inte bekvämt iaf. det kan jag ju säga. Sen säger han att han tycker om att skoja, men ja, vilken kväll på blodcentralen, säger jag bara. :) fy f..

//Tina

Monday, bloody monday...

... ännu så länge lever bloggen i alla fall:)

Jag har haft en såndär evighetsdag och i morgon kommer nog en till. Men det känns ok, den  negativa stressen är borta... bara positiv stress kvar. Börjar känna mig positivt inställd igen och orkar stänga ute dålig energi och andras stressvibbar igen. Skönt!

Goddamnit skrev just massor och så bara försvann det. Gaargh.

Nåja, jag orkar inte skriva om det, får bli en annan dag. Men jag är lite sugen på att skriva lite tipsinlägg, ska göra en speciell kategori till dem... inte dagboksinlägg utan mer instruktioner om hur man kan göra sitt liv lite bättre, haha. Tips från coachen.

Idag blir det dock inget av med den saken. Jag ska krypa ner under täcket och mysa, nu har ju stressen gått över och jag kan sova igen.

I morgon är en annan dag. Då blir det lång arbetsdag igen... men det är då det. Nu är det mys som gäller. Hade verkligen behövt ta hand om mina fötter mer, de har blivit totalt jättekassa TROTS att jag slutat med högklackat och går i mina vanligtvis mycket bra gympadojor eller fotriktiga sandaler. Fattar inte. Dumma fötter. De brukar laga sig med ett fotbad, lite filning och insmörjning men nu vill de verkligen inte. Jag veeet, då måste jag ta hand om dem oftare... ehrm... i morgon är en annan dag.

Idag är jag tacksam för alla bra människor runtomkring mig och för att jag har en liten pälsboll som spinner hos mig, även om hon är ganska hopplös ibland... men det är å andra sidan jag också, haha.

Over and out...

... by the way, igår slog jag in julklappar. Bland annat ett par till dig, kära Tina. Måste kolla mailen i dagarna med (på min trasiga dator) angående den andra grejen... tänk om... men det är så liten chans. Nå ja, har en del andra bra grejor till dig;)


You´re back!

What about me!

Haft en riktigt bra och härlig helg, trots att det inte kom nån snö, men SOLEN kom iaf fram, härligt! :)
Fredagen var det bäckmörkt när jag kom hem, strömmen borta. Men jag e inte den som e den, jag tände lite ljus o ficklampor tog mig ett glas vin och satte mig i soffan och mös, både jag o Kattis, så gott så, :)

Lördag var det upp tidigt igen, iväg på hemvärnsövning hela dagen, nice, en lär sig så länge man lever, så sant så! Sen på kvällen hade jag besök och kollade på filmer, nästan halva kvällen/natt, alltid lika trevligt.
Söndag sov jag som ett barn, efter tre piller så.......va annat finns där! (hihi)
Sen körde jag iväg till Skälleryd (min andra familj) på kalas, minstingen fylla 4 år. En glad o nöjd tjej blev det efter en barbie och en liten bok. Det värmer mitt hjärta minsann, att så lite kan göra så mycket!

Nu sitter jag däremot och våndas över att inte få komma till neo i morgon bitti, :(  lite sorgset, men det får la gå iaf. sånt e livet helt enkelt. Får ju förhoppningsvis komma dit igen på tisdag :)

Hmm, undrar om vi ska ta o boka in nåt spa, vad säger du om det, Anna?

Nu ska jag ta o försöka komma in i sömnläget :) lite roligt faktiskt, med tanke på att jag inte gör det av mig själv utan me, hmm, hjälp! (hihi)

Kram på er o massor me ljuuus till dig Anna

//Tina

I'm back!

Hej bloggen. Jag sov hela fredagen och nu känner jag mig faktiskt ganska pigg och beredd på morgondagen trots att det blir stressigt. Det var helt rätt beslut att bli hemma även om jag inte tror att jag hade smittat (men å andra sidan ska man inte ta risker med det, då blir man ganska impopulär...).

Jag har en nystädad lägenhet, har bland annat städat kylskåpet och tvättat köksfönstren, och är förberedd för alla punkter i veckan som jag kunde förbereda hemma. Nice!

Har dock inget vidare inspiration att skriva så jag får återkomma.

Ibland behöver man helt enkelt en paus i livet. Ta hand om sig själv och låta verkligheten stanna utanför dörren. Då orkar man ta tag i den igen!

Glöm inte det...

//Anna

Blääääh

Mår inte alls bra idag. Mår illa och var helt hundra igårkväll på att bli riktigt magsjuk, campade inne på toagolvet ett tag. Kräks dock inte nu men får bli hemma från jobbet, försöker bara hålla mig distraherad från illamåendet ett tag så jag orkar hålla mig vaken och ringa och fixa med mitt jobb. Jag har nämligen inte direkt en bra dag att vara hemma från jobbet, flera möten och punkter jag har ansvar för som inte går att genomföra utan mig. Typiskt. Om jag mår lite bättre ska jag sticka till jobbet ikväll och hämta hem lite grejor så jag kan jobba i morgon...

Min kära sambo menar att det är min kropps sätt att berätta för mig att jag borde lugna ner mig och ta hand om mig bättre. Mitt största hälsoproblem (precis som hans var, så han vet en del om det) är trots allt stress och för mycket jobb. Jag är jätteduktig på att träna, äta nyttigt och ta hand om mig själv, sova bra, behandla hår och hud osv när jag har gott om tid. Inte så mycket tid? Well, ibland slutar det så här, kanske man skulle kunna säga.

Uuuuuuusch jag AVSKYR att må illa. Blääääh. Suuuuck. Hjälp? Jag önskar mig såna där piller som tar bort illamående, men då hade jag väl kräkt upp dem igen. Kanske nässpray, det finns ju för migrän. Fast jag antar att det inte finns antiillamåëndetabletter eller liknande som man bara kan äta hur som helst för då hade de väl inte varit receptbelagda.

Eller kanske man borde lyssna på sin kropp och inte döva symptomen så som man ofta gör nu för tiden. Struntsamma varför vi blir sjuka, vi går till läkaren och får kemikalier som tar bort symptomen så vi tror att vi inte är sjuka.

Nå ja, här kommer nog ett inlägg till senare idag. Nu orkar jag inte titta på skärmen längre, men snart är klockan så mycket att jag kan ringa och börja ordna med saker och ting.

//Anna

Var e snön?

Sömn ja, vad e det ??? Inte vet jag i alla fall!!
Det e något vi båda kämpar med, fy fasen. Ja tog lite piller för några timmar sen nu, men inte har de gett nåt resultat ännu :(
Har varit och tränat ikväll, men det gick fan inte bra alltså, blir så slut. Så jag har funderat på om ja ska behöva trappa ner på passen, det känns inte heller bra. För man vill ju uppnå resultat :) eller hur Anna??

Och ni vet att jag blev så glad när jag såg molnen på himlen i eftermiddags när jag körde hem, det såg ut som snömoln, yeah, tänk om det blir snö ute nu, så mysigt. Det behövs verkligen! Kommer ju bli så mysigt ute då, det skulle verkligen uppskattas, elller om det bara kom lite mera frost, det hade räckt.
Tänkte på en sak Anna, du svarade inte på min förfrågan om du vill ha ringservice på morgonen :) (tihi)
Inatt ska jag sova riktigt gott, hoppas på det, ni! Har en dag kvar sen e det helg, yippie. Fast inte så roligt, för på lördag så ska jag ut me värsta militärerna, (hahaha).

Men Anna då, du om nån har väl massa kläder i garderoben, handlar ju jämt :) Det e jag som inte har kläder. Den där snygga som du köpte när jag var med, fast bara BH under, inget linne. Den e ju supersnygg. Ah, fast nu slog det mig ja, den har du redan haft innan ja, med samma gäng antar jag.

Ja kör på blått kommer ju bli super coolt. :)

Ljus!

Mhm, e det så en ska göra :)

//Tina


Sömn...

Yo, Anna här... (haha, jag är så trött så jag tyckte det var roligt att skriva så).

Förra gången skrev jag om magens stora betydelse.

Well, anledningen till att jag inte skrivit sedan dess stavas S Ö M N eller snarare S Ö M N B R I S T.

Jag har sovit dåligt i två nätter och är genast lättirriterad, oinspirerad, slut... Sömn är verkligen superviktigt för hälsan, både den fysiska och den psykiska. Så vad gör man då om man inte kan sova? Tja, för min del är det lite enklare än för min kära Tina... men det kan vara nog så knepigt för mig också. För mig handlar det mest om att kunna slappna av. Ofta går det genom att meditera, lura hjärnan... men inte om jag är för stressad. Då går det inte alls. Och det är lätt att hamna i en ond cirkel, även om jag försöker använda alla knep jag kan, inte äta för nära läggdags, få frisk luft, varva ner i god tid, lyssna på lugn musik, inte ligga kvar när det inte går och så vidare.

Hoppas inte det blir en ond cirkel av detta! Snart är det helg och då ska jag sova borta fre-lör, så då hoppas jag att jag kan sova. Får bli en väldigt lugn kväll alkoholmässigt om jag inte slappnat av tills dess, eftersom alkohol är en av de saker som helt pajar min nattsömn. Förutom att jag inte kan somna vaknar jag jättetidigt - somnar jag vid fem vaknar jag vid sju. Inte så kul. Jag är sugen på ett par glas rödvin så jag hoppas på två bra nätter nu så jag orkar det!

Ska bara komma på vad jag ska ha på mig också. Hittar inget kul i garderoben och hinner inte handla nytt tills dess. Sedan känns det så tråkigt att jag inte har fått fixa håret - det betyder massor för mig! Men Lucia så, då ska det bli nystart för mitt stackars hår. Blått kanske? Jag är sugen på något revolutionärt, haha, och jag är inte direkt känd för att vara mesig med frisyren. Kan nog bero på att mitt hår växer som gräs... Har alltid haft tur med det. Naglarna däremot är inte så vackra, men jag trivs ändå med korta naglar, blir bara irriterad så fort de växer ut ens några millimeter.

Nähe, nu ska jag slöa och varva ner... snart sova. Hoppas jag.

//Anna


Pigg som en mört ikväll!

Vilken bra dag det blev ändå. Igår kväll la jag mig redan åtta, skitslut, men kom upp innan nio idag, vilket jag tycker e bra o ler lite åt mig själv när jag skriver :)

Jag var så glad för att jag hade en kvälls tur idag, så jag fick ta det lugnt i morse, skönt ska ni veta.
Ja du Anna, jag blir gärna skickad till solen ett par dagar åtminstone, skulle vara guld värt just nu känner jag. Fast det får väl du och jag ta tag i längre fram, eller hur? ;)
Kämpa det e vi båda bra på, har vi gjort länge. Och vi har verkligen peppat varandra längs med vägen, i alla fall så här långt.
Jag får la ta och ringa dig på morgonen så du kommer upp lättare, så blir det några snozningar. Men det går bra kl fem,va? :)

Nähe, om en ska ta o försöka komma upp på loftet, snart ska en upp igen!

Kram och ljus!!!

 


RSS 2.0