tisdag försvann..

på nåt konstigt sett, har suttit elva timmar nu me skiten, pust, och det roliga är att jag undrar om ja tänkt rätt (hahahaha), jaja det märks la.
Jag har klarat mig bra annars idag, med utmaningen menar ja, har ju fått göra lite pauser med, hade dock tänkt o gå en sväng till men nu e kl rätt så mkt. räknas de o gå till postalådan (hihihi)

Hade du det skoj på after work?

Ljuus

Well then...

Då e det bara till att sätta fart antar jag. Ska bara hålla reda på allt som ska göras, vi får ta och stämma av med varandra, så det blir ringterror till dig, då blir ja väl lite inspirerad åxå.

Men då blir det ju från idag, eller, igår var javisserligen bara ute o gick, o maten klarade ja , blogg me, så vad var det kvar??? Hm!

Så kör vi då!

Okidoki

I'm on! (Jag sa faktiskt "bara" två pass träning i veckan och två promenader, så det så;) )

Så vad vi kör på är:

Mat tre gånger/dag fem dagar av sju
4 pass promenader ELLER annan träning (ca 30 min/gång). (Vi kan ju gå fre/lör/kanske sön ihop, tihi)
Tre blogginlägg var

Om du är med på det?


//Anna


Suck!

Va faktiskt ute nu och gick en ca 25 min kanske, bra va? Funderar på ditt förslag, känns väldigt mkt. bara. Suck jag vet att jag är lat nu, men om man halverar den lite då???
Så istället börjar vi lite lugnare, jag vet, då är det väl ingen utmaning men om vi gör nåt liknande:

Jag är fullt me på promenaderna var det 30 min 3 dar/vecka
Mat måste vi ju ha JAG VET men tre mål/dag bra mat dessutom vad är bra mat? kan vi inte bra ta "mat"???
Sen var dedt träningspassen, hmm tre pass/vecka känns lite tufft om vi tar 1-2 pass/vecka ist?? nu till en början, för du kommer ju på fred o allt, så det hinns inte me nåt pass då, om nu inte vi gör ett såklart.

Vad tycks om detta??

Ljuus!!

Ny utmaning!

Idag är jag på G! Har gjort en lång to-dolista och är mer sugen än på länge att komma igång igen. Dags för ny utmaning idag, fast vi har inte bestämt någon. Jag tycker vi behöver en som får oss att satsa igen, komma på rätt sida. Jag föreslår att vi till nästa söndag ska ha klarat av:

Äta okej mat tre gånger per dag fem dagar.
Träna två gånger (minst 30 minuterspass, valfritt innehåll).
Gå minst två promenader på 30 minuter.
Skriva tre blogginlägg.

Vad säger du Tina? Är du med?

Jag sitter här och har lite skön träningsvärk efter bodypumpen i fredags. I morgon blir det core/spinning troligen, sedan på tisdag är det After Work med jobbet. Full fart med andra ord! Sedan tänkte jag ju köra österut och hälsa på dig på fredag, Tina:)

Har börjat kolla en ny serie nu med, Dollhouse. Jag behöver något att göra som belöning när jag gjort så mycket duktigt - städat, tvättat, jobbat, handlat, lagat mat för veckan, pysslat med blommorna, betalat räkningar, sorterat papper, skrivit brev till gamla släktingarna och nu är det snart dags för spa-kväll. Första söndagen av mina planerade "ordningssöndagar" gick bra!!! Jag har ju tänkt att varje söndag få ordning på mitt liv, och börja varje vecka med ordning och reda. Hoppas nu jag kan hålla detta även de kommande söndagarna!

Spakvällen börjar med ett glas vin, tihi tihi. Ska bli gott med ett glas till i badet.

Over and out,

Anna

Crap!

Ja, jag sär då det, satt uppe till 03 igår du Anna, för att hinna fatt vad ja missat under hela dagen som var fruktansvärt bortkastad tid. Tror du ja kunde sova sen då???? hm!

Idag blir det stugan hämta lite energi hoppas jag på. Och läsa måste jag, alla de andra böckerna som jag inte har en susning om haha, detta blir nog som sagt bra, kanske.

Ljuus!

Sovmorgon!

Ska man då försöka återkomma till en blogg man övergivit för första gången? Ja det tror jag minsann! Höst och rutiner och dags att utmana sig själv igen... vilket jag gör med början med en sovmorgon:) Nej, men jag behövde nog få sova ut så då gjorde jag det idag när det faktiskt går bra. Börjat jobba så smått hemifrån men nu ska jag ta en dusch och sedan åka iväg till jobbet. Yoga ikväll, ja den som lever får se. Ska i alla fall hinna träna två gånger denna vecka är tanken så det kanske hade varit bra då:)

Nej får försöka skriva lite mer ikväll!

Ljuus!


Onsdag va det ja!

Lillan varit här (syrrans minsta, eller nej föresten det e det ju inte längre), ups :) Men nu e det tomt och trist, jag saknar verkligen någon, jag börjar bli knäppare än vanligt. 
Nu tror jag att jag har kommit på lite varför jag inte orkat bry mig, passa, ta hand om de, det gör så ont i mig sen efteråt, när en blir ensam igen. Det blir så klart för mig att shit det där har ju inte jag, och det är nåt som e fruktansvärt tydligen. Att bli påmind e inte alltid så skoj snarare bara jobbigt och slitigt.

Aja nog om det, hur har din dag varit idag, något piggare efter festivalen Anna ;)  (hihihi) elak jävel säg! Va tror du hade du svarat mig nu. Saknar dig både här och på fonen, du svarar inte nånstans, men du känner väl dig som jag mår, kan tänkas.
Nu e det ja som ska kolla på nåt för o få tiden att gå lite, komma bort från mina tankar en stund.

Ljuus!

Oh, great!

Ja tror nog inte att du e tröttare än vad jag är idag du Anna, fy fasen, försökt få upp ögonen i två timmar nu, men den ville verkligen inte. Men nu så sitter jag här med lite kaffe för att piggna till och väntar på att jag ska ta mig i kragen och gå min morgonrunda, det borde ju göra susen, eller???

Hoppas du inte somnar på lektionerna idag, eller gör det förresten så kanskedu tyar snacka lite ikväll :)

Ljuuus!!

Ok!

Sista dagen här i Växjö för denna gången, hoppas på lite mer organiserat idag. Ätit har jag gjort, (stulit med) hihi, så nnu ska jag snart checka ut. Sen blir det hem o i morgon måste jag leta alla böcker, hmm, lite sent ute eller, ojojoj, börjar slappt så varför kan inte jag åxå göra det???


Ljuuuus!!!

Pust....

säger jag bara, det e nåt så grymt jobbigt att bara sitta stilla och lyssna hela dagarna. Back in school, till massa flumm och inte ett dugg organiserat tycker inte jag iaf. men jag e ju jag, så visst!

Fan har ju inte skrivit sen i våras tror ja allt. Men nu så e jag väl kanske tillbaka ett tag iaf. (hihi) får la se hur länge det varar.

Nu ska jag vila huvudet, sen blir det till och äta på hotellet igen, dålig mat man jag säg, men det e väl inte meningen att man ska behöva köra/gå iväg o äta om man bor på hotell???

Ljuus!!

RSS 2.0