energi, tack!

Känner att ja skulle behöva komma igång med både det ena o det andra, träna, äta leva...typ!!!!
Borde verkligen ta tag i gr.arb. me nu idag, så att det blir klart iaf. en sak mindre o göra när en kommer hem ju. Men, men, ja jobbar ju bäst i tidspress :))

Lite tv, kanske, (hehe) eller inte

Ljuuus!!!

//Tina


snö o kallt, yeah!

Fryser, fryser, fryser... e så kallt!
sitter o väntar på hotellrummet att kl ska bli mer så vi kan köra till skolan.
Tokan till läraren blir bara värre o värre, nu i går sa hon att det e våra egna reflektioner o tankar som ska svara på de ind. frågorna om ex, vad gör en uska på rtg, vad e de uppg.?? hmm, ja har ju visserligen varit med, men inte fan gör vi så mkt de e ju rtg ssk o uskorna.
Hmm o vad mer klokt sa den där tokan, jo att loggboken spelar stoor roll för då ser hon hur man utvecklats under månaderna som går, om man lär sig nåt o hur man lärt sig, vad som man har svårt för eller nåt, sen att de ind.upgg. har ju egentligen ingen betydelse, utan de e tentan som hon använder för att sätta slutbetyg på, sa hon rent ut o ja var inte det enda som fattade det så, kan ja ärligt tillägga.....det gör ju inte direkt att man blir inspirerad till att göra alla uppgifter, va e det för mening om de inte påverkar betyget, kan man undra???

Suck o pust!!
Snön vräker ner här i  Växjö, brr kallt e det minsann. Ska jobba hela helgen me har ja lovat, hmm, varför lovade ja det nu då, borde koncentrera mig på pluggandet ist. ju, men jaja.

Sitter här och funderar...

...över livet...

Vad är det egentligen som gör att man trivs med sitt liv? Vad är det som tippar över skalan, som gör att man orkar ta den där promenaden i mörkret (som jag inte orkar med idag) som man vet att man borde för man mår bättre efteråt men som är så seg att gå iväg på?

Och så saknar jag faktiskt sambolivet idag. Vill ha någon därhemma som väntar, som hjälper till med maten... som trycker på min rygg och som håller om mig när jag inte kan somna. Och som går med ut.

Och så grubblar jag lite till...

Hade för övrigt samtal med chefen idag och fick mycket beröm. Trevligt. Fast jag jobbar ju visserligen arslet av mig också och gör det bra många gånger så det förtjänar jag, screw you jante. Så det så.

//Anna

Då sitter man här på hotellet...

...o önskar att man hade ett glas rött :))
hade inte varit fy skam, kan ja säg, skulle verkligen behöva de nu, men det blir inget me det. Nu e det plugg som gäller resten av veckan...pust!

RSS 2.0