Aj aj aj

Nu har träningsvärken slagit till ordentligt.

Fast det ska man väl vara glad för.

Skönt i alla fall att ha fått gnälla av sig ordentligt.

Hoppas vi ses på fredag och kan gnälla vidare då:D

Ljuus!


hur lyckas man....?

...att krossa ett glas i händerna, mm, nice säger jag bara, gör djävulskt ont i alla fall o blodet rinner. Sjukt säger ja bara

vända, sa du Anna!

Här har inget vänt, kan jag säg! Orkar inte me o få det o vända. Kaffet borde snart väcka mig till liv tycker ja, men jaja tålamod antar ja. Så e det när man inte lägger sig efter att ha jobbat natt, kom i säng framåt elva snåret, me lite hjälp, idag e ja i dizzyland, kl tolv snart o ja e nån annanstans än här.

Hmm, lite träning i kväll kanske?? Borde ta o sätta fart med den biten nu snart eller...

ljuus

Att tvinga sig till balans

Jag har lätt för att i stressiga perioder vila bort all ledig tid istället för att träna, umgås eller göra annat. Detta leder till att jag bara jobbar och sover, typ, vilket gör mig ännu tröttare och surare. Därför försöker jag numera tvinga mig till att göra annat, med varierande resultat. I dag ska jag gå över och dricka kaffe med grannen alldeles strax, till exempel, fast jag har fullt upp egentligen. Kruxet är att man måste ju ändå få vila, så hur mycket ska man tvinga sig till?? Det är skitsvårt att hitta den där balansen och unna sig det man faktiskt behöver men inte mer.

I morgon SKA det i alla fall bli Pump/Spinning innan min rygg går av och magen väller ut över byxkanten, hahaha. Har också varit och handlat nyttig mat, så det så.

Förresten, är det bara jag som tycker det känns som framtänderna ska gå sönder om man biter sönder en minimorot med dem? Shit, kanske har fragile teeth istället för fragile bones:)

Nej nej, vidare mot en natt med förhoppningsvis sömn  ända fram till väckarklockan ringer, alldeles för tidigt...


Nu vänder det!

... har jag bestämt! Så det så.

Det visar sig att mr X inte bara har ett fantastiskt hus utan också är en fantastisk människa som faktiskt förtjänar dig, du får jobb direkt efter du pinat dig igenom utbildningen (ett år går fort... kämpa på! och bra gjort att du blev klar med historiken, supersvårt när man är så omotiverad!), och då börjar det nog bli dags att flytta från din nya lägenhet som ju varit så supermysig till mr X:s stora hus, hahaha.

Jag då? Jo då, allt går som det ska för en gångs skull och vi hittar det där huset vi ville ha direkt i januari, flyttar en stund efter det och får ordning på herr M:s pendlande direkt. Sedan får jag världens chans att starta mitt eget företag, som jag funderat nu på ett tag (samma jobb som det jag har nu, fast under egen flagga) genom en lycklig slump, och som tur är kan mina fantastiska kollegor täcka upp för mig nästan direkt eftersom jag ska uppfostra lilla knytet samtidigt som dig (som då också har ett knyte, förstås;) ).

Så blir det. Japp.

Men just ikväll blir det nog ingen vidare partystämning här inte, redan gott om gäspningar och helt slut är man. Nästa vecka blir det back on track med massor redan fixat och planerat, och med helgens arbete ska jag fan i mig ligga FÖRE i schemat, med en fräsch lägenhet (fy vad den förfallit sedan min kära fru smet!!!) och ett mat- och träningsschema som faktiskt HÅLLS.

Hitta massor med energi igen, är det dags för, var redan mycket gladare idag än på länge även om jag var trött och hade mycket även idag. Hörs i morgon, min fantastiska underbara vän.





trööttt ja bliiir

fan va de ska hålla på o gapa o skrika därinne, nu e det visserligen inte sex stön denna gången, utan skrik rätt ut, vet i fan va de håller på med, sjukt jävla störande jobbigt e de i alla fall, spelar musik på högsta volym, men inte fan fattar de piken. kl e ju ändå midnatt, så störigt. bara babblar på o dånar, visar ingen hänsyn överhuvudtaget. tack så fucking jävla mutch säger ja bara

Jag har varit lite duktig idag, både historiken o fakta delen klar nu, de stod ju aldrig klockslag på fakta delen, så jag tänkte att då e det ju till kl 00 (hahahaha) fräcken fräck......

får väl ta mig en macka tror ja, kom på att ja åt hos åsa innan idag, kl 10 en macka, de va allt, sen lite mackisar tidigare ikväll, inte så bra va???

hoppas du får sova anna, för ja tycks ju inte få de

vilken meningslös dag

inte gjort ett dugg, än. får väl se om jag tar tag i saker och ting snarast, eller blir det nog inget roligt för mig, kan ja tro...
antar att de bara e te o börja skriva, men inte alltid så skoj. hoppas din dag varit bättre än min, anna

ljuus!

I suck:)

Japp, i alla fall på att blogga över längre tid. Tappar alltid inspirationen efter ett tag... men jag får försöka skärpa mig denna gången!

Jobbar och sliter gör jag, trött och sleten... men så är det i perioder på mitt jobb. Har ganska mycket att göra men känner att jag hade haft mycket mindre energi om du inte varit här och gjort lite skillnad i vardagen, så snarare tvärtom, min kära Tina (angående det att du "stoppade" mitt jobb). Jag får nog jobba i helgen också, men sen är det snart ledighet så då lugnar det ner sig igen!

Kram och ljus,

Anna

har ju inget bättre för mig...

...så kan ju lika gärna sitta här och skriva, du e ju aldrig inne på vår blogg, skärpning Anna  :)

Då var en natt avklarad, gick bra, lugnt va det, så undrar hur natten kommer bli. Som vanligt trodde jag att ja skulle sova efter o ha sovit typ tio timmar de senaste tre dygnen, men ack så fel en kan ha.. jaja, får väl ta igen det en annan gång.

Saknar dig

Ljuus!!

Vad jag är trött

Fan så segt det va att gå upp idag, trött e ja som fan, drömt så lustigt så de betyder väl iaf. att ja sovit, nåt positivt iaf. Har faktiskt varit ute o gått 20 min åxå, nu sitter jag o väntar på att kl ska bli 10 så chatten kan börja, blää, börjar tycka detta e lagom tradigt. Måste skicka räkningarna me, åsa tog hem posten till sig, hur sjukt e inte det, kunde väl lagt in den ist. precis som om jag när ja e hund o husvakt, skulle ta deras post hem till mig så får de hämta den sen, va. löjligt e det.
Typiskt att man vaknar o e på dåligt humör o trött, för ja ska jobba två nätter nu, typiskt, typiskt, typiskt....

Ljuus

Sunday afternoon...

...and still so mutch to do! Här har det saftats och syltats hela dagen lång med systeryster i åby, nu hade det varit mysigt och haft nån här som hade gjort iordning käk till en, sen ett varmt bad efter det, och sen krypit upp i soffan och tittat på en bra film tillsammans, hmm,  men inget av det kommer bli av tradigt nog.
En promenix hade varit skönt frågan e om en tyar själv??
Hoppas du hinner med all rättning nu bara Anna, tycker nästan att ja har lite skuld i att du har så mkt. nu, menar du hade ju säkert stannat kvar i fredgas o jobbat lite om jag inte hade varit kvar.

Ljuus!

Life sucks today!

Då har man varit bortrest i två veckor nu, kom hem idag till ett stökigt hus, blää, men satte fart o efter en timme va det fint igen, typ. E det meningen att man ska va allena, tror du Anna?? Nu när jag varit hos dig så har man liksom haft en mening till o göra mat, städa o diska :)  De e inte lik arolig o göra sånt till sig själv. Sitter just nu med ett glas rött, gott, dränker mina sorger lite granna. Glömde förresten att fråga om du redde ut drömmen sen???

Ljuus!!

RSS 2.0