Ingen sol:(

Synd inte jag också bor på Öland, där är det ju alltid sol... eller nästan i alla fall! Snart ska jag köra iväg och hämta Pia, vi ska köpa en palm, äta lunch och sedan vet man inte vad som händer. Igår var det fika med Naghmeh och lilla Minah, som snart kanske är mina grannar!

Tittar lite på Bones, senaste serien jag går igenom, innan jag ska iväg. TV-serier är beroendeframkallande... hittills Buffy, Angel, L-word, Supernatural och nu Bones. Inte så många men det kommer nog bli fler, med tanke på hur tosig jag har blivit i att glo på dem. Vilka mer tittar man på? Simpsons, the 70:s show.. Gray's Anatomy... men bäst är ju serierna med lite supernatural i dem, som Supernatural:)

Kanske ska man ge sig på Merlin också, Tina;) men jag tror jag väntar och ser dem ihop med dig någon gång...

Hoppas din dator slutar krångla snart!

Ljuuuus!

//Anna

Hemma igen...

... och idag är första dagen på semestern där jag inte ska åka någonstans:) Ska städa upp, det behövs här hemma efter allt åkande och bärande på saker som man inte orkar stoppa in på rätt ställe igen direkt. Har också hunnit sola idag eftersom jag kom upp så tidigt, hääärligt. Ska sola lite till snart, pausar bara och plockar lite. Fixar lite med foton.

Nej, hade väl inte så mycket att säga, slappnar av och planerar inför resten av sommaren. Dags att börja äta nyttigt och röra på sig igen, innan rumpan växer föör mycket, haha. Idag har jag ätit banan till frukost och sedan lite fil till förmiddagsfika. Man blir inte så hungrig när det är så varmt och jag kan behöva en liten minusdag efter allt ätande över åkandet, så jag tänker inte tvinga i mig massor idag - men fem mål ska det bli!!! :)

Vi hörs ikväll, Tina, och nu är det minsann snart din tur att blogga!

Kram,

Anna

Glad midsommar!

Mina ben kliar nåt grymt efter att ha besökt Myggbäckshult, solen har gömt sig bakom molnen och jag har inget tvättmedel så jag måste handla innan jag kan tvätta... men vad sjutton, det är semester och ser ut som en pepparkaka mot den vita tröjan, grabben är här och vi ska fira midsommar i Skåne ikväll!

Wohoo!

Nej, inte riktigt pigg än trots att jag försökte. Får lyssna på Der Lu-lu-lukas Song igen. Den gör mig på bra humör, haha, kanske inte för sent att börja gilla fotboll i alla fall? Intressant vilken Tysklandscrush jag har just nu, allt med Tyskland gillar jag. Kanske skulle bo där ett tag i alla fall? Längtar redan till AREA 4!

Får se om jag hinner idag, i så fall lägger jag upp lite bilder från festivalen bland annat på min fotoblogg. Den får du börja kolla in nu i sommar, Tina, jag ska bli bättre på att lägga upp där!

Kramar och ljuuus!

//Anna 

Underbara sommar!!!

Nu har jag solat både igår och idag så brännan börjar komma tillbaka, ooooh vad härligt det är. Lite småkörig början på sommaren bara, massor med ställen att åka till och personer att träffa, supertrevligt men lite mycket fläng kanske. Men vila kan man ju göra när man blir gammal, haha. Fast igår ville jag VERKLIGEN stanna på Öland ett par dagar till, sola och bada... i vinter SKA vi fan åka till solen tillsammans, Tina, vi MÅSTE få lite sån här energi även på det halvåret. Det känns verkligen hur energin susar in i mig när jag ligger i solen, det fattade jag aldrig förr men nu så!

Ikväll ska det dock bli gott att komma hem (visade sig att Johan hade semester och pappa jobbade hemifrån så vi stannade ett tag till i Småland) och duscha i min egen dusch i lugn och ro, raka benen och ta det lugnt. Undrar bara hur långt gräset är, det var på smärtgränsen när jag åkte till Tyskland...

Kramar och ljuuuus!

Anna

Back to the blogg

Inte så lätt att skriva utan dator ju!

Jag mådde faktiskt oförskämt lite dåligt på festivalen, men så hade jag ju ett helt apotek med mig också:D

Klart du kan följa med om du vill, tänkte bara det var onödigt för dig att köra så långt, för du följer väl ändå inte med in? Men du kan ju å andra sidan hålla Mattis sällskap;)

Maten går det ganska bra med, fast jag vet ju inte nyttighetshalten i mina mål men jag äter tillräckligt många gånger i alla fall... tihi...

Mår mer illa nu än på festivalen, för det är så dålig luft i ena lägenheten och golvet lutar, det gör mig helt snurrig (ja, golvet lutar ju faktiskt... pga bombning under andra världskriget är huset helt snett...) så det ska bli ganska skönt att åka hem senare idag.

Nu ska jag försöka hjälpa Mattis lite så vi blir klara.

... och förresten, GRATTIS igen till utbildningen! Lät först som du kräkte av skumpan, men så var det väl inte, haha.

Ljuus!

Anna

Morgon igen!

Då var det dax igen, skönt att jag bara jobbar 75% denna peioden o idag ska jag inte glömma bort o gå hem när jag slutar :) Tur jag e ledig i morgon, ska bli härligt. Fortfarande mör efter kräksjukan/migrän el. va fan de va. Fattar bara inte varför huvudet ska göra så ont hela tiden, trots glasen på och en piller, jaja blir nog bättre när jag kommer ut i friska luften.
Ja du Anna i morgon gäller det då, kl 10:00 ni har int eångrat er med tiden hoppas jag. Visst kan ni åka själva, bara jag som tyckte det var kul o följa med!!

Ljuus!

Jag hatar o spy!

Vilken kväll, tror jag vart dåligare än vad ni var på festivalen du Anna, fy fan vad jag hatar o spy, mor kom över igen de hade typ precis kommit hem från lottas igår o så ett par timmar senare ringer hon mig o undrar hur det e, så satte hon sig i bilen o kom med ramlösa, funkar det me, nästan lika bra i alla fall. Sen upp idag o jobba, ännu mera fy fan, blää. Snacka om o ha ont i mage o rygg idag, skitslut nu...

Ljuus!!

//Tina

Typiskt!

Har du inte skrivit nåt alls sen sist jag kollade, du e för tradig, och nu e du borta i evigheter igen, ;)
typiskt....

Jag skulle behöva din hjälp nu faktiskt, hade varit bättre att du kom hit istället ju. ikväll blir det vin eller skumpa, (eller varför vänta) :) för o fira att jag kom in på utbildningen, yeah till mig. Sitter här som vanligt i min ensamhet, hmm ser inte ut som det blir nån ändring på det heller.
Tycker så synd om min lilla kise som jag har misshandlat, så blir det inte bra heller, vad kan det va en vecka typ, fan att det inte blir bättre!

Ljuus!

4 poäng, score!

4 veckor = 4 poäng? Vi samlar en poäng varje dag vi lyckas och den som får flest poäng får de fyra utmaningspoängen i slutet. Lyckas vi fullpoäng båda så får vi båda fyra poäng:)

Trötter nu, måste sova, försöker få mig att gå och lägga mig.

Ska glo liiite på serie för att slappna av och rensa skallen så jag kan sova.

Nattinatt!

Anna

ok, here we go again!

Så från och med nästa vecka alltså i morgon måndag börjar utmaningen mat, (haha), så sant som det e skrivet.

Varar fyra veckor, första veckan gäller tre mål mat/dag, andra, tredje, och fjärde veckan e det fem mål mat/dag som gäller, vad ska poängen bli??

Det antar jag att du tar o fyller i Anna??

So come on I say, here we go again ;)

Kram

Hemma på öland

Sicken härlig kort weekend det blev nere i Halmstad. Tack Anna för restaurangbesöket det behövde jag/vi :)

Det blev även lite utmaningsplanering, nu minsann ska vi ta tag i det ordentligt igen, så mat handlar det om denna gången, enbart, fast jag tror minsann att det kommer bli lite träning med. ;)


Nu blir det Merlin så kanske jag kan glömma bort hur grym jag e mot katten min!

Ljuus!

Mmm, nice!

Jadu, inte lär det vara många iaf., katt taxichaufförer :)

Oh, så gott med lite vin e ju aldrig fel, nu har vi ju iaf lite o fira åxå, MIG, hahahahaha! Jag förväntar mig ett glas when I arrive (el. hur fasen det stavas) lagom temperatur, (smack), hihihi.

See ya tomorrow

Ljuuus!!

Nytt yrke!

Katt-taxichaufför, kan inte finnas så många av dem...

Ojojojoj vad skönt det är att jag inte ska köra bil i massa timmar i morgon!! Jag är så tacksam så det är inte sant.

Nu är det, om inte välstädat, så i alla fall okej redo för gäster:)

Vin har jag också hemma:)

Kramar!

//Anna

Puh!

Japp, får nog köra hem direkt söndag morgon ser det ut som nu, måste jobba... kul... om jag inte magiskt får massor massor gjort i morgon, där jag dessutom bokat in en klipptid. Nej, lär inte hända. Söndagsjobb, it is. Urk.

Fint hår kommer jag i alla fall ha när jag kommer, så om vi hinner ses får du se det alldeles nygjort denna gången! Går i radikala tankar så vi får väl se vad det blir av det hela.

Jag ser så grymt mycket fram emot sommaren men samtidigt så har jag hur mycket som helst att göra innan dess. Skriva, läsa, hålla föredrag... förbereda sig för föredrag... PUST!!

Nå ja, man ska inte klaga när man har ett jobb som man egentligen älskar. Jag säger som jag brukar, nästa år ska det inte bli så här mycket .... haha... men jag tror jag varit jättetrött detta år efter det jobbiga förra året och liksom hamnat efter hela tiden. Nu vet jag så mycket om hur jag vill ha det, så antingen har jag faktiskt rätt denna gången eller också så försöker jag bara övertala mig själv. Min tjänst ser i alla fall bra ut på pappret, har fått se hur den kommer utvecklas efter semestern nu! Gott!

Massor med kramar,

Anna

come back, vet ja!

Uscha, så tröttsamt allt e just nu, energin stannade kvar i Stkhlm. tror jag minsann. Gäller och hitta nya tag, med början i morgon, haha, tyar inte idag e så grymt trött, yr och lustig. Nåja det försvinner väl, antar jag.
Nu blir det iaf. ägg o nåt...

Ljuus!

Hihi!

Ja, du gjorde nästan en Tina ju, fast jag leder där, jag glömde totalt bort två år på raken dessutom!

Jag tror att jag e sugen på det, men en vet ju aldrig om en får jobba, sen så har jag fortfarande inte varit ute i stugan än, så jag vill ju så jättegärna dit ut med, men du kör hem igen på söndagen, eller?

Massor med kramar, älskar dig!

Ljuus!

Snart semester!!!

... och ojojoj vad jag längtar. Är helt slut.

Idag kom jag t.ex. ihåg att ringa men inte vad jag skulle säga... haha... men massor med GRATTIS till dig, min älskade bästa vän! Nästa helg ses vi en stund! Sugen på att äta en god födelsedagsmiddag på lördagen? :)

Kram!

Anna 

Snart e det slut!

Då bär det tillbaka till Öland igen, så super kul, inte kan jag ju säga, skulle gärna stanna ett par dagar till men det gör en inte lyckligare, antar jag, eller det vet jag att det inte gör. Man måste ju leva sitt eget liv. Man får väl helt enkelt ta och ragga lite granna :)
Nää, nu kommer ungarna upp, pust!

Jag vill åxå ha en familj, när e det våran tur kan man undra?
Snart e en gammal, typ i morgon blir man ett år äldre, hade helt glömt bort att jag fyllde år, så där ser man vad jag har i huvudet, NADA.....

Ja du nu träffs vi snart antar jag. När du lämnar chihci, kommer du väl förbi en liten sväng hoppas jag på?

Nähe, undrar om man måste vara social, eller, jag vet faktiskt inte.

//Tina

FY FAN...

..vilken jobbig dag det varit, fast ändå inte, kan man säga så?

Känner sig mest  bara tom. Systra mi o ja hade ett väldigt djupt samtal om vissa me på vägen hem när vi vänta på planet som var försenat. 

Vilken fullsatt kyrka, aldrig varit me om tidigare, visserligen var det en väldigt liten kyrka, men i alla fall!

//Tina

Inför-sommarlov-koma

Händer varje år. Befinner mig där nu. Snart är det semester, snart andas jag ut. Tills dess är jag förvirrad, uttröttad och ganska osocial. I morgon är jag talare på ett möte - får se hur det går. Snart helg... och nästa helg blir det besök för att lämna av Chichi innan det är dags att fara på semester. Hurricane, here i come.

Håller vänster tumme för dig Tina, detta fixar du finfint!

Kramar

A

RSS 2.0