Tre tjejer på 30 kvm

Nu har vi gått och värmt upp inför morgondagens... ja vad det nu blir. I alla fall befinner vi oss på Öland hemma hos Tina som just sköljer fluor i skräck för den onda tandhygienisten. Dags att sova:)

//Anna


Shopping!!

Vad kläder jag har shoppat idag, säkert 1500-2000 kr. sammanlagt :) inte illa för o vara mig. Ska försöka o vila nu, till hostan sätter igång. Hoppas din förkylning e bättre?? Hmm kanske ska ta o ringa dig iaf. bara för o höra hur du mår.

Kramar Tina

Förkylningsförvirrad

Jag som var så bra igång med träning och allt igen... så blir man sjuk:(

Nu har jag varit helt borta i två dagar, supertrött och sliten, folk undrar om jag inte mår bra konstant (du är blek? och så tyst? har det hänt något?) men efter att ha vilat och vilat så mycket jag bara kunnat känns det bättre ikväll. Kommer nog komma iväg ganska sent i morgon och lämna en del bakom mig jag vanligtvis inte tycker om, eftersom jag inte riktigt orkat det jag tänkt - men nu är det på väg uppåt igen! I morgon slutar folk förhoppningsvis fråga vad felet är. Väskan är halvpackad och jag SKA sova gott i natt.

Ses i morgon, Tina!

Kram!

Jahaja..

Så länge varade det, träningen alltså, förkyld och hostig, då e det så jobbigt o träna, men jag har ju dock varit ute o gått i lugnt tempo :)

Då ska man jobba ikväll börjar grymt tidigt, men ja får ju riktig betalning, yeah!
Nu e det bara två dagar kvar till det blir besök här i huset, kan jag behöva. Ska nog ta o göra mig lite mera kaffe så hjärnan min vaknar...

Förresten, ja gick upp du Anna, inte så dåligt, va?

//Tina

wow....

Kan det vara så att Tina äntligen e på gång igen, gått en 40 min sen hem o träna lite åxå 40 min + stretching, yihoo, inte dåligt om jag får säga det själv :)

//Tina 

sova snart...

så grymt sleten idag, så ja skulle kunna lägga mig nu o sluta mina ögon.... men måste väl ut i solen lite, då kanske ja piggnar till.
Stinker fan både ute o inne vet ju inte vart man ska ta vägen, blää. Träna borde jag med, jag kommer inte klara detta heller du Anna, vill inte, känner inte för det, ingen ork eller energi. Så nu kommer du allt ifatt mig ;)

Blir väl snart av kanske!

//Tina

Godnatt världen

Efter lite fredagsmys, en whisky framför Supernatural, kryper jag nu i säng för att ladda inför morgondagen.

Ljuuuus!

//Anna

OJ!

Viken dag jag har haft, upp till tannamagarn kl 7:15 pust, fy fan vilken sadist säger jag. Men lite småhål bara som vi inte gör nåt åt. Hem o la mig igen tänkte vila en timme till, men ojojoj det blev visst fyra...så nu har ja inte gjort ett jävla dugg, sk asnart iväg o jobba kvällen me, o e fortfarande skit slut, men de går väl över när en kommer ut antar ja, blåser full storm nästan.

Träning, Mat, Motion, Ta hand om sig..... Vad e det?????

Saknar dig Anna Ljuus

//Tina

Fucking tastic, I say!

Vilken rolig helg + lite andra dagar som inte var helg, jag har haft, har sån träningsvärk i magen efter allt skrattande, galna idioter har vi alla varit, så super skoj..... Men som vanligt i mitt liv så inträffat alltid något och eftersom jag e en så känslig person så tycker ja det e skit. Mostern min kommer nog inte ta sig ur detta hära, precis som jag hade trott det då..... nä det hade jag inte, men inte heller att det skulle gå så djävla fort, det trodde jag inte. Nu vet jag inte när det kommer ske, men vem fan gör det??

Så det roliga varade inte så länge, men man kan ju inte ha roligt jämt, eller? Då vet en ju inte vad det e o ha roligt....eller!

Skit o crapetycrap säger jag bara! Så e det, så känns det.

Jag kommer o ha ett eländes elände o få ihopa mina pass, o allt vad det nu e vi ska göra. Men jaja, en får la försöka iaf.

Ljuus!

//Tina

En liten gåta

Vad händer om man (läs Anna) åker och handlar direkt efter träning och är jättehungrig?

Svar: Man (läs Anna) kommer hem med ost för 170 kronor. Det är grymt dyrt med ekologisk ost. Dessutom köpte jag ugnsbakade chips. Skyller på att jag måste få prova, haha.

Annars går det bra, har tränat två gånger nu denna vecka och sköter mig med tretimmarsdieten, i alla fall någorlunda bra så jag är nöjd.

//Anna

Lite dålig uppdatering kanske?

Vi är nog ganska så off just nu, men envisa som synden... Nu gäller det ju, fem träningar innan vi träffas fredag vecka 17. Jag börjar inte räkna förrän på måndag eftersom du är i Gotland! Idag är jag seg som attan, sov alldeles för länge och orkar inte ta tag i mitt liv riktigt. Planen är att städa lägenheten, klippa häcken och dona lite i trädgården + gå ut och gå en timme, så det är helt klart överkomligt - men var är solen idag? Det har ju varit så fantastiskt väder hela veckan när man jobbat och så nu helt jävla grått. Tack för den då. Kommer inte alls igång då ju! Jag hade tänkt att om jag var klar tidigt kunde jag dra och hälsa på i Ängelholm - men det ser mörkt ut redan nu, sen uppgång med en och en halv timme och inte ett dugg sugen på någonting över huvud taget. Blährk. Men men, vad var det jag skrev? Envis som synden, och det ska jag vara. Snart.

//Anna

Att träna...

... på svåra saker... är viktigt men jobbigt. Så bra att du inte åkte! Även om det kändes jobbigt nu kanske det känns lättare nästa gång. Det är så sant, att du måste tänka på dig själv också!

Jag sover också dåligt nu men det beror mest på att jag är van att få sova själv och inte bli väckt av någon som låter, rör på sig, rätt vad det är går upp, jaa mest tycks anstränga sig för att jag inte ska få sova. Antar man får vänja sig igen:) Ganska seg så här på morgonen och fortfarande med världens träningsvärk efter onsdagens bodypump. Jäklar i det vad benen är slut! Trots det ska jag orka gå en timme nu på förmiddagen för att kunna tillgodoräkna mig en poäng till (utmaningen på jobbet). Mattis jobbar ju så jag får nog gå själv tror jag. Springa är det inte fråga om med denna träningsvärken, haha.

Jag har börjat läsa lite böcker i ett av ämnena vi diskuterade och jag tänker helt klart annorlunda nu för tiden, jag har läst delar av den boken innan men uppfattade det helt olika. Intressant.

Nej, lite mer kaffe (eller ja, det ser ut som kaffe men med tanke på att Mattis gjort det smakar det fan nästan te, pojken gör ju världens svagaste kaffe...)

Kramar!

//Anna

Craptastic, du Anna

Fan, hädanefter kommer jag ta mina jävla sömntabletter kl 16, så kanske jag sover någorlunda och slippa försova mig på morgonen, så jag hinner till jobbet i tid.
Ringde till jobbet nu, eller nä till min "praktikplats", där JAG inte ska vara en ordinarie personal, men som jag tycks varit från den dag jag satte min fot där, vilket självklart e fantastiskt att de ser mig som en av de, så att säga.
Men eftersom jag inte sovit många timmar, känns mer som minuter, fast det vet jag ju inte stämmer, så ringde jag till avd. och sa att jag kommer till kvällen istället, vilket jag hade pratat med en på avd. om dagen innan och som från början inte var min idé, utan hennes, bara ring och tala om det. Ja så kl 05:05 (pip) så ringer jag, nä då e det en av de som har varit på min sida och som tyckt innan att jag blivit lite väl "utnyttjad", med tanke på att jag inte får lika bra betalt, inget ob-tillägg osv. som säger att det var en annan som ringde kl 05:00 (fan fem minuter snabbare, och denna människan strular alltid, hon ska inte heller räknas in i personalstyrkan, hon får göra lite som hon vill) och som bytt tur med sig själv och skulle jobba kvällen, så det passade ju sig inte att jag åxå gjorde det tyckte hon.
Så börjar hon att ja vi har fullt på avd. o det e många som ska sondmatas, men jag vet ju att du inte ska räknas med som resurs, men det vore bra om du kom, och då e vi bara fyra om du inte kommer, ja men hallo, det hade ni varit ändå, tänk om jag inte varit där alls, då hade ni fått klara er. Det e ju inte så att jag gjort så här innan, utan första ggr. jag frågar om det e ok, annars så har de velat att jag ska byta till kvällsturen, för de e mindre personal då, mm, men inte idag...

Men i alla fall så efter denna annars goa människa som jag tycker om, sagt allt så säger hon att ja men du får bestämma själv, jo lätt, med tanke på hur jag e som person. Så först säger ju jag att nämen då kommer jag väl då, får jag väl bita ihop, men sen så maler hon ändå på om att de e så några, jamen sköterskorna då??? tänkte jag!
Så funderade jag en stund medan hon snacka om det ena och det andra och kom och tänka på vad johan, syrrans sambo sagt till mig ett par gånger själv, "Tina du e för snäll, tänk på dig själv nån gång, vad vill du?
Så slutade det med att jag sa anledningen (att jag har inte sovit knappt) och att B hade sagt dagen innan att om du inte orkar så kom på kvällen. Ja men då sätter jag väl upp dig på kvällen då, nu får du ta och försöka sova lite då...................
Grr, ja jo jag kunde verkligen somna efter detta samtal, skulle gjort som du sa Anna, varför i hela fridens liljor ringde jag inte igår kväll, fan, fan, fan, nu har jag bara dåligt samvete, men sen så tänker jag att jag har inget och ha dåligt samvete för, eller hur??

Sitter på jobbet...

... på en ledig dag men det är skönt att få lite uppordnat innan allt kör igång igen. På fredag ska ju nya utmaningen köra igång och frågan är hur det ska gå - vi är nog fortfarande lite förvirrade om vad den ska innehålla! För min del ska det bli full fart nu i åtta veckor från och med måndag, stenhårt inför Beach 2010:D. Därmed klarar jag nog en del utmaning med mat/träning av bara farten...

Kommer köra tretimmarsdiet (äta var tredje timme) och det blir mycket måltidsersättningar och bars, dock proffsträningsgrejor och inte bantning a la Nutrilette och sånt mög. Har beställt från nätet med hjälp av min proffsbror. Så jäkla skönt, man kan vara som en katt och bara äta "mat" utan att behöva tänka så mycket. Då kanske man orkar vara noggrann med den maten man väl äter!

Ändring inifrån och ut, har vi ju pratat om. Detox, meditation, yoga, KBT... det finns mycket att använda sig av där. Frågan är vad som ger mest och vad vi kommer mäkta med - det är mycket jobbigare än att bara köra på ytan!

Jag kommer köra bodypump/spinning nu men försöka få in yoga också faktiskt. Jag tycker det är kul när jag väl kommer dit även om det har varit lite knepigt. Nu när kvällarna börjar bli långa ska det nog bli lättare dock, då orkar jag kanske ta de senare träningspassen och få in fler varje vecka. Som sagt, jag vill verkligen köra stenhårt nu åtta veckor, sedan är det semester så då blir det nog ganska lugnt ett tag.

Nu ska jag snart på bodypump och det ska bli kul, hoppas inte jag har tappat alltför mycket med de senaste veckornas promenadtema - träningen har inte gått så bra på ett tag... bra att jag börjar denna veckan med pass så jag är lite igång till nästa när det blir hårdkörning:)!

Bara babblar på idag, känns det som, men jag ska nog försöka göra det lite mer på bloggen som jag sagt tidigare. Dokumentera mig själv.

'til next time, ta-ta!

//Anna

Påsken är snart över...

... och det gick jättefort. Snart dags att ta tag i en ny utmaning... nu är det dags att gå inåt.

Ställningen i det stora hela är 6-4 till Tina, och jag är inte så hundra på att det blir poäng av denna utmaningen... men det blir helt klart nya grejor, för oss båda.

Sitter här i soffan och tar det lugnt efter en lång skogspromenad, det var jätteskönt. Just sådant vi behöver, förutsättningar för sinnesro. Många saker att fundera på nu...

Kramar,

Anna 

RSS 2.0